Online kommunikáció

,,Kommunikáció csak akkor lehetséges, ha feltört lényedben egy dallam, amikor megjelent benned az öröm, amikor megtapasztaltad az igazi boldogságot – akkor van mit megosztanod.”
Osho

 

onlineAz online kommunikáció az egyik legfontosabb csatorna napjainkban. A prognózisok szerint a következő három-öt évben még biztosan napirend-meghatározó hatása lesz, azaz ez adja az átlagember elsődleges információforrását. Legyen szó hírekről, kultúráról, pletykáról vagy éppen vásárlásról: a fizetőképes kereslettel rendelkező emberek nagy hányada web-, illetve okostelefon-fogyasztó. Ennek megfelelően Neked is kiemelten fontos a világhálón való, tudatosan irányított jelenlét. Az állandó kapcsolattartás a rajongókkal számtalan ok miatt fontos, bizonyára Magad is tudod.
Mi a megvalósítást, a napi „szöszölést” vállaljuk át. Megírjuk a Facebook-posztokat, üzenünk twitteren, kezeljük a Youtube-csatornád és honlapod. Megpróbálunk háló lenni az interneten. Egy olyan háló, amin csak olyan információk, hírek, adatok mennek át Rólad, amiket te is jóváhagysz. Igyekszünk kikerülni minden olyan fotó, hír, cikk megjelenését, ami nem a Te jóváhagyásoddal kerül a sokszor nem megfelelő helyekre.

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.