Média

,,Valahányszor elhuhogják a tévében, hogy a válás a küszöbön áll, felpattanok, és kitárom az ajtót, de még sose láttam a válást a küszöbön. Ezen nem is nagyon csodálkoztam: régóta kétkedem a média szavahihetőségében.”
Vavyan Fable

 

mediaA média széles gyűjtőfogalom, a kommunikáció számtalan területét öleli fel – és ezeken a felületeteken érheted el legkönnyebben a rajongóid. Mi segítünk abban, hogy jó sajtód legyen. A megjelenés előtt álló cikkeket, interjúkat átnézzük, figyelünk, hogy ne írjanak Rólad valótlan információt. Igyekszünk megteremteni a nyugodt munkakörülményeid, hogy csak a munkádra koncentrálhass. Dokumentáljuk a Téged érintő fontos eseményeket, egyrészt archiválási célból, másodsorban felhasználjuk a rajongókkal való kapcsolattartáshoz, eljuttatjuk a médiapartnereknek, szponzoroknak.

Előnyünk sok más hasonló céggel vagy éppen managerrel szemben, hogy az életetek része vagyunk. Ismertek minket, és ami ennél is fontosabb, mi is ismerünk Titeket. Sok negatív tapasztalatnál ott voltunk és Veletek együtt éltük meg őket. Így kizárt, hogy mi is ebbe a hibába essünk.

A kért bizalom persze nem kevés. Nagyon is nagy dolog. De mi tényleg hiszünk Bennetek, Magunkban és abban, hogy egy ilyen közös együttműködés csak a javatokra válhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.